Grismel

Novosti

Prilagođavanje rada poslastičarnice uslovima vanrednog stanja

Poštovani kupci i ljubitelji naših proizvoda,
zbog uvođenja vanrednog stanja u Republici Srbiji i epidemiološke situacije uzrokovane širenjem virusa COVID-2019 Grismel radionica je prilagodila svoje poslovanje u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije. U narednom periodu radićemo isključivo izradu naših proizvoda po narudžbini jedan dan unapred. Proizvode ćemo da isporučujemo na Vašu adresu poštujući i Vašu i našu bezbednost. Radno vreme pon-petak od 10h do 16 h, subota od 10 h do 14 h i nedelja neradni dan.

Telefon za narudžbine 063 783 19 64

#ostani kod kuće

Slavski kolači

Veliki izbor slavskih sitnih kolača, ručno rađenih, sa puterom i belgijskom čokoladom Callebaut, da iznenadite svoje goste i zajedno uživate u slavskoj gozbi… Cena 2.300,00 rsd/kg

Torte za dečije rođendane

Razne kombinacije ukusa od najfinijih sastojaka bez aditiva i izgleda  sa figuricama i slikama najomiljenijih dečijih junaka. Sve po dogovoru brzo i sa dostavom na adresu na mesto proslave rođendana.

  • Torte

Integralne pogačice sa brusnicama

Neobična kombinacija integralnog peciva sa maslinovim uljem i brusnicama. Slatko-slani zalogaji, bez masnoća životinjskog porekla. Zdravo i ukusno.

Slani tart

Prhko puter testo i bogato punjenje povrća, svežeg sira i jaja. Konkretan doručak.

Čokoladna torta sa višnjama

Ukusna, kremasta torta, sa osvežavajućim višnjama i mirisnim bademima. Radimo je bez šećera, sa fruktozom ili stevijom, ili pravimo bezglutensku po želji.

  • Torte

Uskoro

Uskoro ćete moći kod nas da probate slatkiše sa najfinijom belgijskom čokoladom, Barry Callebaut. Pratite nas, zajedno se radujemo novim ukusima.